Video`s
Poster MB Expo E loord

Expositie Kunstuitleen Emmeloord

De expositie is van 30 sept t/m 13 november 2023.

Impressie expositie Stadskazerne

Video gemaakt door Simon Bouwmeester tijdens de inrichting van de expositie Verbeelding Verbindt en Verweeft. 

Film: Portret

Portret Beeldend Kunstenaar Mirriam Bouwmeester gemaakt door Sylvia Boerman die bij Bouwmeester Media eindstage heeft gelopen vanuit Cipab.  Een portret-presentatie ter voorbereiding van mijn expositie. 
KLIK OP DE FOTO en bekijk het filmpje 

Interview Inner Wheel

Om mezelf voor te stellen adhv vragen uit de Kletskous een film op laten nemen . Kletst net zo gezelliger weg :) en kan net wat meer uitleg geven aan wat ik graag doe en maak. Ik sta voor een schilderij wat is gemaakt in een workshop met de bestuursleden van D58. Iedereen heeft zijn/haar lievelingsbloem geschilder. Ik maak er een geheel van wat weer symbolisch de verbinding aangeeft. title: Colorful bouquet of characters 

"Als een stad geen ruimte biedt aan kunstenaars, dan is dat een dode stad." Met deze quote van Zafer Yurdakul (Urban Resort, Amsterdam) opent de film Ruimtemakers voor de Kunst.

De Kunstbrug is verbonden aan het LOA, opgericht in 1990 onder de naam StaKK. We bestaan inmiddels 30 jaar, een organisaties die wordt gerund door vrijwilligers. Wat het des te unieker maakt dat de Kunstbrug is opgenomen in deze documentaire. Een financiële bijdrage was voor ons niet mogelijk om dan toch deel uit te maken in de documentaire 'Ruimtemakers voor de kunst' is geweldig. (met medewerking van: Aukje Versendaal, Daan Stoeltie, Heina Dokter en Mirriam Bouwmeester) Kampen is vanaf minuut 14 te bekijken.

In het hele land maken organisaties zich hard om betaalbare creatieve werkruimtes voor de lange termijn te behouden door samen te werken met gemeentes, vastgoedpartijen en makers. In opdracht van het landelijk netwerk van atelierorganisaties, dat al 25 jaar bestaat, reisden filmmaker Marjolein van Alfen en haar team het land door en zochten zij naar de mooiste verhalen over creatieve plekken.

Open Atelierdagen 16 en 17 november 2019

In het kade van de Nautische profiel hartelijk Hanzestad hebben de open atelierdagen in Kampen en IJsselmuiden plaats gevonden. Een route door beide plaasten met als verbinding de brug. De Kunstbrug heeft deze route georganiseerd zodat we alle, de kunstenaars, genieten van een gezamelijke PR on- en offline. RTV IJsselmond heeft opname gemaakt in het Station, waar ook mijn atelier is. Interview van mijzelf en van mijn atelier en mede atelierhouders in het Station. 

Kunstmarkt 15 augustus 2019

Op 15 augustus 2019 werd de eerste Kunstmarkt Kampen gehouden vanaf, van Heutszplein tot einde Oudestraat. Zo’n 30 kunstenaars hebben zich gepresenteerd. Vele bezoekers werd de mogelijkheid aangeboden om volop mee te doen aan diverse workshops en genieten van diverse verschillende disciplines in de kunsten. Het thema van dit jaar was “Leven met Water”. 

Interview verzorgt door Marianne Liefers - presentatie en interview, Joke Scholten - camerawerk en special effects Herman van Asselt, in opdracht RTV IJsselmond. 

Contact

Werkruimte / Atelier  Aan Zee 28,
8325 BV,  Vollenhove.
Presentatie - Kerkplein 10, 8325 BV Vollenhove
#weerribben #kopvanoverijssel #beeldendekunstvollenhove 
#steenwijkerland #kunstinkop

Bel: 06 54686467
Mail: art@mirriambouwmeester.nl

Lid FNV Kunstenbond: 5802813
Lid B.O.K RBA202012003
( Beroeps Organisatie Kunstenaars)
KvK: 63539535 (Art in Business)

Stel een vraag