Aluminium Art 

Aluminium Art

Unieke bewerking per print

Het vooraf bedenken wat goed uitpakt op dit materiaal is constant bedenken hoe ik wil wat toont of juist niet. Deze vraag komt diverse keren aanbod. De combinatie, van foto en delen van uit mijn schilderijen, digitaal samenvoegen is zoeken naar de juiste toon en beeldtaal. Een geprinte plaat heeft toch weer een andere beleving dan digitaal. Het licht wat op het geborstelde aluminium valt versterkt bepaalde elementen meer of minder. Het geeft een bepaalde spanning tijdens het opbrengen van oil pastel of acryl omdat het defintief is. Het maakt meteen dat elke plaat uniek is!.

Hieronder diverse werken waarvan de What is happening, people 1,2,3 en 4 zijn beoordeeld en goedgekeurd door; door ballotage commissie XIV Biënnale Florence 2023, London Contemporary Art Fair, en Venetië International Art fair. Blauwborst, what is happening 2 is beoordeeld en exposeert bij Klimaatexpo van de Fundatie te Zwolle en kasteel Nijenhuis daarvan de tuinzaal.

Caught in body language patterns 

Mix media, geprint op geborsteld aluminium, afm 17 bij 15 cm. 
Stedelijk Museum Kampen en de Kunstbrug hebben de regionale kunstenaars  uitgedaagd om werk te maken vanuit het thema  van Christie van der Haak, patronen. Dit werk van mij is geinspireerd op herhaling van lichaamstaal. Patronen van gedrag. 

Contact

Werkruimte / Atelier  Aan Zee 28,
8325 BV,  Vollenhove.
Presentatie - Kerkplein 10, 8325 BV Vollenhove
#weerribben #kopvanoverijssel #beeldendekunstvollenhove 
#steenwijkerland #kunstinkop

Bel: 06 54686467
Mail: art@mirriambouwmeester.nl

Lid FNV Kunstenbond: 5802813
Lid B.O.K RBA202012003
( Beroeps Organisatie Kunstenaars)
KvK: 63539535 (Art in Business)

Stel een vraag