Interview RTV IJsselmond

Open Atelierdagen 16 en 17 november 2019

In het kade van de Nautische profiel hartelijk Hanzestad hebben de open atelierdagen in Kampen en IJsselmuiden plaats gevonden. Een route door beide plaasten met als verbinding de brug. De Kunstbrug heeft deze route georganiseerd zodat we alle, de kunstenaars, genieten van een gezamelijke PR on- en offline. RTV IJsselmond heeft opname gemaakt in het Station, waar ook mijn atelier is. Interview van mijzelf en van mijn atelier en mede atelierhouders in het Station. 

Film: Portret

Portret Beeldend Kunstenaar Mirriam Bouwmeester gemaakt door Sylvia Boerman die bij Bouwmeester Media eindstage heeft gelopen vanuit Cipab.  Een portret-presentatie ter voorbereiding van mijn expositie. 
KLIK OP DE FOTO en bekijk het filmpje 

Kunstmarkt 15 augustus 2019

Op 15 augustus 2019 werd de eerste Kunstmarkt Kampen gehouden vanaf, van Heutszplein tot einde Oudestraat. Zo’n 30 kunstenaars hebben zich gepresenteerd. Vele bezoekers werd de mogelijkheid aangeboden om volop mee te doen aan diverse workshops en genieten van diverse verschillende disciplines in de kunsten. Het thema van dit jaar was “Leven met Water”. 

Interview verzorgt door Marianne Liefers - presentatie en interview, Joke Scholten - camerawerk en special effects Herman van Asselt, in opdracht RTV IJsselmond. 

Contact

Werkruimte / Atelier -> Stationsplein 1a, 8267 AB, Kampen  
Bel: 06 54686467
Mail: art@mirriambouwmeester.nl

Lid FNV Kunstenbond: 5802813
KvK: 63539535

Thuis atelier: Willem Lodewijkstaart 14, 8356 EH Blokzijl

Stel een vraag

Versturen