"Kunst en cultuur als fundament en niet als ornament, in onze toekomstbestendige samenleving¨ Ramsey Nasr

De Kunstbrug

vergroot de zichtbaarheid en toegankelijkheid van Kunst. 
Is initiatiefrijk, verbindend en vooruitkijkend. Voorziet in atelier/werkruimte voor kunstenaars in gemeente Kampen en omgeving.
Kunst maakt verrassende verbindingen, creëert nieuwe samenwerkingsmodellen.

Een broedplaats waar diverse creatieve en culturele activiteiten plaats vindt. Een gebouw waar permanente werkruimtes zijn voor de kunstenaars. Wat leidt tot inspiratie en motivatie. Effectief gebruik maken van materialen, machinerie en gereedschappen. Doordat er gezamenlijk wordt gewerkt, zowel individueel als projectmatig, is het organiseren en realiseren van doelen, projecten en exposities makkelijker te ontwikkelingen vanwege de korte lijnen en zelfde doelstelling. Kwaliteit van cultuur participatie kun je bieden door middel van een gefundeerde culturele platform, de samenwerking levert continuïteit en verbreding in alle opzichten.

Sinds 2018 ben ik voorzitter van deze stichting en werk ik in een team van mensen die durven te zien, te geloven, te bouwen aan 1 Broedplaats. Borgen en binden, een metafoor die terug komt in de naam van de stichting: De Brug. Een brug verbindt, reikt naar iets en brengt verder. In dat kader zoeken wij als bestuur van de stichting ook de samenwerking op. Om maximaal door te blijven bouwen aan Kampen als culturele Hanzestad hebben de kunstenaars fysieke permanente ruimte nodig. Hanze Art Lab wordt gerealiseerd in IJsselmuiden. Door middel van nieuwsbrieven houden we de huurders en belangstellende op de hoogte. Ook nieuwsbrief ontvangen? Geef je op info@dekunstbrug.nl 

Contact

Werkruimte / Atelier  Aan Zee 28,
8325 BV,  Vollenhove.
#weerribben #kopvanoverijssel #beeldendekunstvollenhove 

Bel: 06 54686467
Mail: art@mirriambouwmeester.nl

Lid FNV Kunstenbond: 5802813
Lid B.O.K RBA202012003
( Beroeps Organisatie Kunstenaars)
KvK: 63539535 (Art in Business)

Stel een vraag